Sponseret indhold af: Ellegaard

12. november, 2018

Kan du høre det… vi flytter varer for dig

Hos Ellegaard arbejdes der hårdt på at servicere industrien med kvalitetskomponenter, der kan leve op til de strenge krav fra fødevareindustrien. Disse krav indfrier Ellegaard fuldt ud. Med deres transportbånd, tromlemotorer og ruller kan du minimere, eller helt undgå kontaminering med de negative konsekvenser, dette kan indebære for din virksomhed.

Pålidelighed og oppetid er nøgleord for branchen, hvilket betyder, at der hele tiden bliver arbejdet på at bedre og mere driftssikre løsninger. Ellegaard har et tæt samarbejde med maskinproducenter og har udviklet mange kundespecifikke og konkurrencedygtige komponenter.

Tromlemotoren fra Ellegaard er nok en af de mest pålidelige løsninger til transportbånd, da motoren er fuldstændig indkapslet og akslerne altid er låst. Den eneste bevægelige del er tromlen. Kravene til renhed og enkelhed er stigende, og derfor er den indkapslede motor det ideelle valg. I nogle brancher er det den meget kompakte udformning, der udgør fordelen. For andre er det vores modeller med IP69 K tætninger , som opfylder de strengeste krav til hygiejne og rengøring.

Vores program dækker i titusindvis af varianter og vi konfigurerer gerne fra dag til dag i forbindelse med hasteopgaver og nedbrud.

Specielt produktdesign

Ellegaard er eksperter i udvikling og fremstilling af motorer til specielle opgaver med særlige krav til størrelse, hastighed og ydeevne.. ScanDrive® tromlemotorer kan også belægges med forskellige typer gummi eller PU for at sikre den optimale funktionalitet. Der er flere kvaliteter og hårdheder at vælge imellem, og der er ligeledes flere valgmuligheder i profiler eller speciel slibning.

Fødevaregodkendte transportbånd

Vi er naturligvis ISO 9001 certificerede og vores fødevaregodkendte bånd bliver overvejende produceret på vores fabrik i Viborg.

Polymax er vores eget mærke indenfor PU og PVC bånd og vi har løsninger til enhver opgave. Ud over egen mangeårig erfaring kan vi trække på et bredt internationalt netværk af eksperter, når der skal vælges materiale, båndkonstruktion og overflade. Med montering af forskellige typer af medbringere og flexkanter kan bånd anvendes til at flytte alt fra indvolde til pulver.

Støjdæmpning hjælper på ­arbejdsmiljøet

Støjniveauet i en produktionshal er også en faktor, der er fokus på. Men det går stille for sig, når Ellegaard først har installeret deres støjreducerende tragte eller støjreducerende ruller.

Ellegaard har gode erfaringer med mange fødevareproducenter, som har haft et ønske om at sænke støjniveauet. Det er typisk støj fra håndtering af fødevaren, som kan dæmpes med fødevaregodkendt PU belægning af slidsker, vægte og tragte, eller udskiftning af transportruller til støjsvage modeller.

Installationen af støjreducerende tragte i PU hos HKSCAN har resulteret i et bedre arbejdsmiljø og har bidraget til mindre produkt spild.

“Levetiden på det bløde produkt har overrasket os og vi har intentioner om at installere det flere steder i produktionen”, udtaler Tue Albrektsen, HKSCAN.

På virksomheden Fuglsang blev rullerne på en række transportører skiftet, og når man snakker med medarbejdere hos Fuglsang, er det tydeligt at se deres glæde, når de med store armbevægelser fortæller om den store forskel, det har gjort på arbejdsmiljøet.

Vores støjreducerende ruller giver ikke kun bedre arbejdsmiljø, men er rent faktisk også en god investering.

Kontakt os på 8020 8020 og hør mere om, hvordan din produktion kan drage fordel med en aftale fra Ellegaard.

Flere artikler

Når hygiejne og sikkerhed går op i en højere enhed

Når hygiejne og sikkerhed går op i en højere enhed

Fødevareindustrien Sponseret indhold af: KEN Hygiene Systems Når hygiejne og sikkerhed går op i en højere enhed Hygiejne drejer sig om mere og andet, end blot at vaske rent. For hvad er rent? I en tid med øget konkurrence og stigende fokus på at de fødevarer vi...

Fremtidens mad og mennesker ­udforskes i Future Consumer Lab

Fremtidens mad og mennesker ­udforskes i Future Consumer Lab

Fødevareindustrien Sponseret indhold af: Københavns Universitet Fremtidens mad og mennesker ­udforskes i Future Consumer Lab Future Consumer Lab på Københavns Universitet rummer en unik kapacitet i Europa, når det gælder forskning og ­erhvervssamarbejder om, hvordan...

Gå robotterne i møde med åbne arme

Gå robotterne i møde med åbne arme

Fødevareindustrien Sponseret indhold af: Beckhoff Gå robotterne i møde med åbne arme Mange af os er podet med den opfattelse, at robotter tager vores arbejdspladser. Men både internationale og danske analysetal viser, at antallet af arbejdspladser i industrien er...

Gør udviklingen af ­fødevarer datadreven

Gør udviklingen af ­fødevarer datadreven

Fødevareindustrien Sponseret indhold af: Columbus Food Gør udviklingen af ­fødevarer datadreven Fødevareproducenter ­styrker evnen til at ­følge med i ­skiftende ­tendenser ved bl.a. at sætte ­kommunikationen med kunderne i system. Tekst: Forfatteren ”Alt er i...

AGA opruster til gavn for dansk industri og miljøet

AGA opruster til gavn for dansk industri og miljøet

Fødevareindustrien Sponseret indhold af: AGA AGA opruster til gavn for dansk industri og miljøet Som leverandør af levnedsmiddelgasser og -teknologi er gasvirksomheden AGA underlagt forbrugernes stadig stigende krav til fødevarekvalitet og friskhed. I lyset af dette...

Vi skal have en løsning for de nedslidte!

Vi skal have en løsning for de nedslidte!

Fødevareindustrien Sponseret indhold af: NNF Vi skal have en løsning for de nedslidte! Som leverandør af levnedsmiddelgasser og -teknologi er gasvirksomheden AGA underlagt forbrugernes stadig stigende krav til fødevarekvalitet og friskhed. I lyset af dette møder AGA...

Fremtiden ­kræver nytænkning i ­Fødevareindustrien

Fremtiden ­kræver nytænkning i ­Fødevareindustrien

Fødevareindustrien Sponseret indhold af: DTU Fremtiden ­kræver nytænkning i ­Fødevareindustrien Vi er hastigt på vej mod at spise noget helt andet om 20 år. Mad er identitet, oplevelse, turisme, sundhed, politik, og mad er industri og jobs. Vores evne til at arbejde...